Followers

Monday, March 19, 2012

Monavie oh Monavie


Kalian pernah dengar Monavie tak?

Aku dah lama dengar cuma tak ambil port...cuma sehari dua ni baru aku buat research coz teringin cari penyelesaian pada masalah kesihatan aku....nak hapuskan 'uncle migrain' dari dalam hidupku.

Aku tertarik nak research monavie ni coz one of my mentor amalkannya.Tapi aku takde ler terus tertarik...apa-apa aku kaji dulu....

Apa itu Monavie?

Monavie merupakan satu gabungan buah acai berry yang hanya terdapat di hutan Amazon serta gabungan 18 jenis buah-buahan terpilih dan terbaik dunia untuk membekalkan daya tenaga paling optimum untuk badan kita. Kandungannya telah disahkan oleh pakar-pakar antarabangsa mempunyai unsur-unsur anti-pengoksidaan yang amat tinggi serta nutrient-nutrient berkhasiat yang boleh meransangkan penyembuhan luar biasa serta menyediakan pertahanan badan daripada pelbagai jenis penyakit.

Buah acai berry sendiri terdiri daripada kandungan-kandungan protein, lemak, fiber, vitamin, mineral-mineral dan garam-galian unik dan berkualiti untuk pemulihan SEMULAJADI daripada pelbagai penyakit.

Fungsi Jus monavie

~Menghasilkan unsur-unsur anti-oksida yang tinggi yang berupaya melawan, mengurangkan dan menyahkan radikal-radikal bebas dalam badan kita
~Membekalkan nutrient yang tinggi dan berkualiti yang tidak terdapat dalam makanan tambahan yang lain
~Menambahkan zat-zat yang kurang dalam tubuh kita.
~Mengatasi masalah usus dan pencernaan
~Merangsang sistem pernafasan yang lebih lancar
~Membaiki dan membina semula sel/tisu dan segala sistem saraf yang rosak dalam tubuh agar kembali kepada asal seperti masalah sendi-sendi, organ dan lain-lain.
~Membantu mengatasi masalah otot dan tulang
~Meningkatkan ketegangan kulit serta melicinkan permukaan kulit muka
~Menguatkan daya ketahanan melawan penyakit
~Membekalkan tenaga yang optimum untuk badan kita.

Sesiapa yang ada pengalaman dengan Jus Monavie ni boleh ler bagi komen atau cadangan untuk saya...;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...